mandag den 24. januar 2011

Så er der liv igen :o)

Så er det vist tid at få opdateret min blog :o)


Det er meget længe siden der er sket noget på bloggen, men herhjemme er der sørme sket meget. Tom er startet i skole og Mie er startet i børnehave.


For mit eget vedkommende har det også været en travl periode. 10 maj ringede Vejdirektoratet til mit daværende firma og bad om at få mig som konsulent. Det startede jeg så med den 19. maj og siden er det gået "slag i slag" og pr. 1-1-2011 er jeg nu igen fastansat hos Vejdirektoratet.

Det har været en lidt speciel periode fordi jeg har skullet forholde mig til to arbejspladser, to slags opgaver og to hold kollger.

I oktober fik jeg et tilbud fra VD som jeg ikke kunne sige nej til.

Som led i et generations skifte er vi to nyansatte som skal sættes ind i Vejvisning helt fra bunden. Der er sat tid og ressourser af til vi kan lære tingene fra bunden og suge al den viden der er mulig fra de tre som om en årerække går på pension :o)

Det var for godt et tilbud :o)


Jeg har kun fået lavet en smule scrap, men lidt er det dog blevet til.


Bla. disse sider til familien i Brasilien. Det skal lige siges at det har været en udfordring at scrappe andres billeder, og specielt fordi det skulle være på Brasilians Portugisisk. Er dog slev ok tilfreds, og håber Sivi og Toco også er det ;o)

Mine egne to favoritter :o)2 kommentarer:

 1. Super dejligt at du er tilbage i blog verdenen:-)...skønt at vi har set hinanden IRL, alt andet havde jo været skrækkeligt;-)
  Det er blevet nogle super gode sider du har fået lavet. Håber virkelig at modtageren har sat pris på det stykke arbejde du der har gjort.
  Vi ses på onsdag

  SvarSlet
 2. Lækkert at si dig herinde igen :)
  sikke mange fine gravid lo du har lavet, elsker især det med siluette billedet.vi vil se mer, vi vil se meer
  knus

  SvarSlet